ezXplain

kisah kena skodeng


by Editor
0 comments

kisah kena skodeng dah tengahhari baru akak boleh online .. pagi lagi dah siap2 sebenarnya nak ke tmpt kerja .. mcm biasa rutin harian isnin akak terlalu padat .. kena keluar yayyyyyyyy dah siappp! santekkkkkkk sangattttttt. Alif Lam Lam Ha. teragung dan maha mengetahui segala ada di bumi. Dia maha melindungi dan Dia .penbiru.: HOMESTAY CAMERON HIGHLANDS Kepada ingin bercuti sekeluarga ke Cameron Highlands pada bila-bila masa, anda bolehlah menginap di Homestay selesa ini. Ada 2 homestay Pertama kali menjejakkan kaki di Putrajaya pada tahun 2010. Lepas habis STPM, aku datang ke Putrajaya dengan 1 tujuan, nak kerja kat sini sebelum result related: tempat, tempat, menarik, PUNCA JERAWAT TUMBUH DI MUKA Baru hari ini aku sibuk nak tahu punca jerawat tumbuh di muka padahal sejak tingkatan tiga lagi jerawat dah menghiasi muka ku el ini. sila muntah wek. Ok pasal garlic bread ni pulak, roti ni mat buat sendiri tadi, guna resipi roti benggali je, kemudian bentukkan panjang seperti roit Perancis


by Editor
0 comments

Click on the images for more photos. At least seven people were killed, including the suspected gunman, in a mass shooting at a Sikh temple in Oak Creek, Wis., south of Milwaukee on Sunday. According to police, 911 dispatchers received…


by Editor
0 comments

by Mike Krumboltz There are five candidates still competing for the GOP’s presidential nomination. Curious voters have been looking for all the information they can get on Mitt Romney, Ron Paul, Rick Perry, Newt Gingrich, and Rick Santorum. Below, the…